Stress? Loop je vast in je werk?
                       Ga op pad met de wandelcoach in Groningen 

Wandel uit de waan van de dag

Wandel-uit-de-waan-van-de-dag is een traject van 4 wandelingen waarbij je weer grip krijgt op je werk en je leven. Je staat stil bij wat je graag wilt en maakt de keuzes die bij jou passen. Je komt letterlijk in beweging om met vertrouwen je eigen pad te gaan.

Waar heb jij last van? 

 • Je bent intens moe en ervaart stress op je werk
 • In de waan van de dag draaf je maar door
 • Je hebt het gevoel te verdwalen in de wirwar van gedachten en gepeins; je komt er niet uit. 
 • Je bent streng voor jezelf en je vindt dat je alles goed moet doen
 • Je wilt graag rust maar in je hoofd voelt het als chaos; je weet niet waar je moet beginnen 

 Wat je wel wilt

 • Je wil rust en helderheid in je hoofd 
 • Je wil de regie over je eigen leven
 • Je wil keuzes maken die jijzelf wil en die bij je passen
 • Je wil zicht krijgen of het werk dat je doet nog bij je past

Wat je kan verwachten

Wandelend in de natuur kom je in beweging. Buiten verandert de omgeving met de seizoenen, het is iedere keer anders. Je komt er los van je dagelijkse beslommeringen en je wordt je bewust van je eigen patronen. Je komt in de natuur aan en je komt dichter bij jezelf. In gesprekken word je je bewust van je werkelijke wensen en verlangens. Je krijgt nieuwe inzichten en het wordt je helder welke stappen je wilt zetten. Je ziet je eigen talenten en kwaliteiten. Je zet ze in werk in dat bij je past, zodat je weer plezier krijgt in je werk. 

Ik loop een tijdje naast je op jouw pad, uit de waan van de dag. Ik begeleid je in het vinden van je eigen krachtbronnen. De natuur helpt je daarbij, het werkt als een spiegel. Ik maak actief en dankbaar gebruik van hoe de natuur ons voorleeft. De onmetelijke bron van wijsheid die in de natuur en in jezelf aanwezig is komt als vanzelf naar boven. Je wordt je bewust van je talenten en kwaliteiten. Ik werk met mindfulness en compassie, vanuit een positieve blik gericht op de mogelijkheden die er altijd zijn.  

Wat het je oplevert

 • Je komt tot rust en je komt weer dicht bij jezelf
 • Je ervaart ruimte, een gevoel van vrijheid  
 • Je denken wordt helder en je komt tot nieuwe inzichten
 • Je zelfvertrouwen groeit en je krijgt moed om spannende, nieuwe stappen te zetten
 • Je krijgt zicht op wat jij werkelijk wilt
 • Je weet hoe je de stappen kan zetten om je doel te bereiken

Ben je enthousiast geworden?

Wandel-uit-de-waan-van-de-dag bestaat uit 4 verfrissende coachwandelingen met mij, gecertificeerd wandelcoach. Na de wandeling ontvang je "Buitenwerk", een schrijven waarin je inzichten tijdens de coachwandeling staan aangevuld met wandeloefeningen voor verdieping en reflectie. Zo kan je ook na de wandeling met je eigen leerproces in beweging blijven door actief naar buiten te gaan. 

De wandelingen duren gemiddeld anderhalf uur en variëren van 2 tot 4 km. Het traject start  in het verrassende Stadspark in Groningen. Er zijn 3 keuzevarianten.


3 varianten Wandel uit de waan van de dag-traject: 

 

Stads: Alle wandelingen vinden plaats in het verrassende Stadspark in Groningen. Het park is zo groot als het centrum van Groningen en is gevarieerd met bijzondere, inspirerende plekken zoals de Heemtuin, stapstenen en Schotse Hooglanders. Het Stadspark is makkelijk bereikbaar met de fiets en met de auto vanaf de snelwegen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Een oase van rust midden in de stad! 

Je betaalt de basis-trajectprijs.

 

Avontuurlijk Stads: De wandelingen doen we in gevarieerde natuurgebieden in of aan de rand van Groningen. De eerste wandeling start in het Stadspark. De wandelingen erna zijn in de Onlanden, Het Roege Bos of een natuurstedelijkgebied dat nog vrijwel onontdekt is. Ook deze natuurgebieden zijn goed te bereiken op de fiets. 

Voor het Avontuurlijk Stadse-traject betaal je extra op de basis-trajectprijs. Buiten Stads: We wandelen in natuurgebieden buiten Groningen en in de kop van Drenthe. De weidsheid van de Onlanden, de oude bomen van het Noordlaarderbos of de zanderige heide van het Mensingebos in Roden geven een extra dimensie aan de coachwandelingen. Je reist op eigen gelegenheid naar de afgesproken locatie. 

Voor het Buiten Stadse-traject betaal je extra op de basis-trajectprijs.


Praktische informatie Weer of geen weer: de wandelingen gaan altijd door. Juist de afwisseling van het weer geeft een extra dimensie aan de coachwandelingen. Je kan natuurlijk je kleding aanpassen op het weer. Wandelen moet veilig zijn; als er een weeralarm wordt afgegeven, verplaatsen we de afspraak in overleg. Fijne (wandel)schoenen waarop je comfortabel kan lopen (en die ook vies mogen worden) zijn aan te raden. We wandelen niet altijd in een omgeving met horecagelegenheid, de wandelingen zijn doorgaans zonder consumptie. Je kan uiteraard zelf wat drinken meenemen.