Stress? Loop je vast in je werk?
                       Ga op pad met de wandelcoach in Groningen 

Unieke coachwandeling 

In een Unieke coachwandeling ga je naar buiten met mij als professioneel wandelcoach. Alleen de natuur al brengt je rust en ontspanning. We werken samen aan een thema in jouw leven dat je bezig houdt zodat jij stappen kan zetten om daar anders mee om te gaan.    

Je kan denken aan: 

  • Je leert je eigen grenzen kennen. Je ervaart wat voor jou nodig is om je grenzen te stellen én bewaken. 
  • Je bent erg druk en gestrest de laatste tijd. Je wilt daar verandering in aanbrengen. Je wilt ontdekken wat het natuurlijke ritme is dat bij jou past.  
  • Je zit met een dilemma. Je twijfelt constant, je gevoel is tegenstrijdig. Het verlamt je. Je wil meer helderheid over de keuze die je wilt maken.
  • Je bent streng voor jezelf. Je legt de lat hoog en verwacht van jezelf dat je alles goed doet. Doodmoe word je ervan. Je wilt graag milder zijn voor jezelf en meer (zelf)compassie ervaren, zodat je kan genieten van jezelf en de mensen om je heen.
  • Je merkt dat je vast zit in verdriet en oud zeer. Je wil er graag ruimte aan geven en het loslaten, zodat je verder kan. 
  • Je hebt je natuurlijke talenten maar je hebt het gevoel dat je talenten en kwaliteiten niet tot hun recht komen in de baan die je nu doet. Je wilt je er graag bewust van worden welke het zijn om ze optimaal in te kunnen zetten in je ontwikkeling als professional.


Cadeaubon voor 'n Unieke coachwandeling 

We zijn gelukkiger als we genieten van een belevenis in plaats van spullen, blijkt uit onderzoek. 

Geef eens een origineel cadeau met de Cadeaubon voor een Unieke coachwandeling. Voor een dierbare die het té druk heeft, last van stress heeft en wel wat ontspanning kan gebruiken. Aanvragen kan  via het contactformulier. Voor 80 euro geef je een waardevolle belevenis cadeau met een blijvende herinnering!  


Praktisch  

Een Unieke coachwandeling is een eenmalige wandeling waarbij je in anderhalf uur meer helderheid krijgt over jouw vraagstuk. We wandelen in de natuur, genieten van het buiten zijn om stress los te laten. Aan het eind van de wandeling zet je de eerste concrete stappen naar jouw doel. 

Een Unieke coachwandeling is ook uitermate geschikt om kennis te maken met wandelcoachen én tegelijk actief te werken aan een thema in jouw leven. Is het goed bevallen en wil je meer verdieping? Ik denk graag met je mee voor een vervolgwandeling. Een op maat-traject is altijd mogelijk.